Als huwelijksfotograaf ben ik zeer vereerd dat ik jullie dag van dichtbij mag meemaken. Ik geloof dan ook sterk dat het belangrijk is dat we een klik hebben. Houden jullie ook van spontane en creatieve foto's in een gezellige sfeer, dan doe ik niets liever dan jullie dag in beeld te brengen.

 
 

WIJ ZITTEN OP DEZELFDE GOLFLENGTE WANNEER JULLIE:

- SPONTANE FOTO'S VERKIEZEN BOVEN GEPOSEERDE
- EEN BEETJE AVONTUURLIJK ZIJN
- ENORM VEEL ZIN HEBBEN IN WAT ER TE KOMEN STAAT

 

Een tweede fotograaf boeken? Dat kan! Ik breng dan een collega-fotograaf mee. Op deze manier kunnen wij ook momenten vanuit verschillende standpunten vastleggen. Omdat wij regelmatig samenwerken zijn wij op elkaar ingespeeld en weten wij elke situatie mooi in beeld te brengen. 


1580 euro
2 fotografen 8 uur ter plaatse, 400+ bewerkte foto's digitaal aangeleverd

1780 euro
2 fotografen 12 uur ter plaatse, 500+ bewerkte foto's digitaal aangeleverd

1980 euro
2 fotografen 16 uur ter plaatse, 600+ bewerkte foto's digitaal aangeleverd


Jullie ganse dag ook in beeld gebracht op video? Leuk! Zo kunnen jullie jullie dag telkens opnieuw beleven. Een huwelijksvideo wordt aangeleverd als een korte trailer van een aantal minuten alsook een volledige film (ongeveer 20 minuten). Je kan hier een voorbeeld bekijken van een trailer.


1480 euro
1 videograaf gedurende ganse dag, een korte trailer en een film, gemonteerd, digitaal aangeleverd


prijzen excl btw

Elk huwelijk is persoonlijk en uniek, zo ook de prijs. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een tweede fotograaf te boeken, een fotobooth te installeren op jullie avondfeest, of het vereeuwigen van jullie huwelijksdag in een album. Onderstaand vinden jullie alvast enkele richtprijzen.


1080 euro
1 fotograaf 8 uur ter plaatse, 500+ bewerkte foto's digitaal aangeleverd

1280 euro
1 fotograaf 12 uur ter plaatse, 600+ bewerkte foto's digitaal aangeleverd

1480 euro
1 fotograaf 16 uur ter plaatse, 700+ bewerkte foto's digitaal aangeleverd


Foto's horen geprint te worden. Het achteraf laten maken van een album is de ideale manier om jullie dag te vereeuwigen. Omdat een huwelijksalbum meestal van generatie op generatie zal worden doorgegeven, werk ik enkel samen met de beste leveranciers op de markt.  Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen jullie ook live een album inkijken.


580 euro
Een vierkant album van 50 pagina's, 20x20cm

680 euro
Een vierkant album van 50 pagina's, 30x30cm