HOE WETEN WIJ OF JIJ DE JUISTE PERSOON BENT OM ONZE DAG IN BEELD TE BRENGEN?

Een eerste stap is het bekijken van mijn beelden. Like what you see? Mooi! Neem dan contact met me op om elkaar een keer te ontmoeten. Het is minstens even belangrijk dat er een klik is. Zo kunnen we samen van jullie dag een sprookje maken.

TOT HOE LAAT BLIJF JE OP ONZE HUWELIJKSDAG?

Tot zolang jullie zelf wensen. Maar meestal kom ik toe even voor het begin van jullie dag en blijf ik tot een uurtje na de openingsdans om nog enkele leuke dansfoto's te maken.

MET WAT VOOR MATERIAAL WERK JE?

Ik werk met twee digitale camera's van het merk Canon. Verder breng ik een arsenaal aan lenzen mee. Ik werk graag met natuurlijk licht, maar heb steeds flitsers bij om te gebruiken waar nodig. Eventueel breng ik een mobiele studio mee voor het opzetten van een photobooth. 

HOEVEEL FOTOGRAFEN KUNNEN WIJ VERWACHTEN?

Eén. Ik. Tenzij jullie verkiezen om een tweede fotograaf te boeken.

WAAROM EEN TWEEDE FOTOGRAAF?

Om zeker helemaal niets te missen van jullie prachtige dag. Een extra fotograaf boeken heeft het voordeel om momenten vanuit verschillende hoeken vast te leggen. Bijvoorbeeld bij het binnenkomen in de kerk, de eerste ontmoeting,… Ik en mijn tweede fotograaf zijn op elkaar ingespeeld en weten vlot elke situatie in beeld te brengen.

HOEVEEL FOTO'S MOGEN WE VERWACHTEN?

Het is jullie dag, dus ook jullie foto's. Ik hou niets achter, behalve de foto's waar je met je ogen knippert of een raar gezicht maakt. :) Voor het fotograferen van een volledige huwelijksdag mag je een 700+ foto's verwachten.

HOE KRIJGEN WE DE FOTO'S AANGELEVERD?

Alle foto's krijgen vooraleerst een individuele nabewerking zodat elke foto er op zijn mooist uitziet. Nadien krijgen jullie een link toegestuurd waar jullie alle foto's kunnen downloaden. Eventueel lever ik ook alle foto's aan op usb-stick.

WANNEER MOGEN WE DE FOTO'S VERWACHTEN?

Alle foto's worden na ongeveer 20 werkdagen aangeleverd.

ALS WE EEN ALBUM WILLEN, MOETEN WE DAT DAN OOK METEEN AL BESLISSEN?

Nee. Jullie kunnen ook na jullie huwelijk nog beslissen om een album te laten maken. Er zijn verschillende albums mogelijk variërend naargelang jullie budget. Ik bespreek dit graag samen met jullie.

HOE KUNNEN WE CONTACT MET JOU OPNEMEN?

Je stuurt best even een email naar "info@wildweddings.be" of je verstuurd een berichtje via het contactformulier. Ik bekijk dan asap of ik nog beschikbaar ben om jullie dag in beeld te brengen. Vervolgens plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar wat beter leren kennen en ook jullie dag een keer overlopen.